Termene si Conditii

Întreg conținutul site-ului este proprietatea Editurii Limes. din Cluj-Napoca. Este interzisă reproducerea parțială sau integrală a materialelor de pe acest site fără acordul proprietarului.

Site-ul www.edituralimes.ro funcționează conform legislației române în vigoare.

Editura Limes nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, ca rezultat al utilizării site-ului şi serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a imposibilităţii utilizării acestora.

Deși conținutul site-ului este actualizat zilnic, există posibilitatea ca un produs sau o parte din produsele comandate să nu mai fie pe stoc. În această situație veți fi contactat telefonic pentru anularea sau livrarea parțială a comenzii.

Toate comentariile necesită aprobare înainte de publicarea lor pe site. Editura Limes își rezervă dreptul de a șterge comentariile care includ cuvinte obscene, atacuri la persoane/instituții, jigniri, injurii sau anunțuri publicitare.

Editura Limes îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă.

Utilizarea site-ului www.editualimes.ro presupune că sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai sus.

Conciliere
În cazul în care apar orice probleme, vă asigurăm că vom face tot posibilul să remediem situația apărută. Pentru acest caz și pentru nemulțumirile de orice fel care nu sunt rezolvate într-un mod convenabil pentru dumneavoastră și într-o manieră profesionistă de către reprezentanții Editurii Limes.

Politica de confidenţialitate Editura Limes

Editura Limes, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.edituralimes.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site, conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Editura Limes se angajează să folosească datele personale ale utilizatorilor numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, în scopul derulării procesului de comandă și livrării produselor, precum şi în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

Exclusiv în scopul livrării produselor informațiile dumneavoastră sunt transmise firmelor de curierat partenere.

Livrarea cărtilor se face exclusive in sistem de plata ramburs, la oficiul Postal.

Furnizarea datelor personale către Editura Limes nu implică obligativate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanţe şi pot solicita în orice moment ştergerea acestora din baza de date în mod gratuit.

Aveți conform Legii nr. 677/2001 dreptul de acces la datele dumneavoastră, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate și dreptul de a vă adresa  justiției. Aveți de asemenea dreptul să vă refuzați prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și puteți solicita ștergerea acestora.

Editura Limes folosește cookies pe durata vizitei pe site. Acestea sunt furnizate de către Google Adwords, Google Analytics, Clicky, Facebook.

Orice persoană  are dreptul de a se opune, în mod gratuit și fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau dacă doriți să faceți modficări de orice natură, vă rugăm sa adresati o cerere scrisa datata si semnata la adresa str. Castanilor nr. 3, Floresti, jud. Cluj adresata d-lui Mircea Petean. E-mailul de contact este edituralimes2008@yahoo.com Dupa incheierea livrarii cartilor, datele clientului sunt sterse de pe server, arhivate pentru eventuale informari catre clienti cu privire la reduceri, promotii, noutati editoriale.