Cautare
HOME DESPRE NOI STIRI CUM CUMPAR? DESPRE LIVRARE CONTACT
INDEX AUTORI DOMENII Vezi cosul

LITERATURĂ PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI >> Seria ȘCOLARĂ


Ocolul lumii în 50 de jocuri creative, ediția a treia (prezentări de George Pruteanu, Alex 5 - Petean, Ana & Mircea
LITERATURĂ PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI/Seria ȘCOLARĂ
973-726-041-4
22.00 lei

Este primul manual românesc de scriere creativă. Criticul Alex Ștefănescu consideră că este "cea mai fermecătoare carte pentru copii din literatura română, comparabilă ca importanță cu "Abecedarul" lui Ion Creangă și "Cărțile cu Appollodor" ale lui Gellu Naum.
»mai mult

Probe de limba și literatura țiganilor din România (ediție trilingvă: română, romani, engleză, reali - Constantinescu, Barbu
LITERATURĂ PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI/Seria ȘCOLARĂ

20.00 lei

»mai mult

A Study of English Grammar through a Novel (prefata de Stephen Gill) - Iacob,Olimpia
LITERATURĂ PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI/Seria ȘCOLARĂ
978-973-726-746-7
20.00 lei

Olimpia Iacob este o prodigioasa traducatoare din si in engleza. De-ar fi adunam lucrarile aparute sub semnatura ei, am ocupa binisor cateva rafturi de biblioteca. In lucrarea de fata ea propune o excelenta metoda de invatare a limbii engleze si, mai ales de consolidare a cunostintelor dobandite.
»mai mult

O mie de ani în o sută una enigme - Ruba, Radu Rergiu Ruba,Nicoleta
LITERATURĂ PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI/Seria ȘCOLARĂ
978-973-726-969-0
25.00 lei

Oriunde se hotărăște să apară, enigma îl pune pe om pe gânduri. Deoarece, oricare i ar fi încarnarea, dincolo de aparența ei, începe labirintul necunoscutului, e probabil să se ivească puteri ascunse, energii neînchipuite, ființe și lumini din alte lumi. Dar nu e nevoie să se meargă atât de departe și atât de sus: viața cotidiană oferă nenumărate prilejuri de inventare a unor personaje de roman sau de film superînzestrate, care înfruntă haosul, îl ordonează pe alocuri și elucidează unghere întunecate ale relațiilor omenești, fie că sunt detectivi, fie că sunt Feți Frumoși.
»mai mult

<< 1 >>