Cautare
HOME DESPRE NOI STIRI CUM CUMPAR? DESPRE LIVRARE CONTACT
INDEX AUTORI DOMENII Vezi cosul

BELETRISTICĂ >> LAKONIA


Știință și violoncel. Orizonturi în expansiune - Opriță,Mircea
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-607-1
20.00 lei

Este al doilea volum dintr-o serie inițiată de editura noastră în 2010, când apărea celălalt volum al lui Mircea Opriță, ZODIA MANIPULĂRII.
»mai mult

Puterea celor lipsiti de putere/ Il potere dei senza potere (editie bilingva: romana-italiana; trad. - Logan, Genoveva
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-654-5
30.00 lei

Noua carte a Genovevei Logan este o substantiala culegere de nuvele si povestiri structurata in trei cicluri: Ghemuri, Insertii prin vreme si Privelisti.
»mai mult

Mersul prin cusca - Cublesan, Constantin
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-658-3
20.00 lei

Iata un superb volum de schite, nuvele si povestiri ce abordeaza o tematica variata, inspirata din actualitate, desi unele subiecte au in vedere realitati de dinainte de 1989.
»mai mult

Cutia Pandorei. Elada sau Povesti de familie (In cautarea obarsiilor), vol. I - Galatanu, Mihail
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-698-9
25.00 lei

O carte despre radacini - asa isi evalueaza autorul insusi aceasta carte greu de incadrat intr-un gen, de vreme, ce fragmentele de jurnal se gasesc alaturi de cele reflexive,iar evocarea nostalgica se afla alaturi de povestirea scrisa dupa toate regulile speciei.
»mai mult

Visul văduvei - Tumanian,Paul
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-779-5
30.00 lei

Este a doua carte publicată de Paul Tumanian la editura noastră, după superbul roman autobiografic "Refugiu în Vechiul Regat", din 2012.
»mai mult

Atunci fugi în alt popor - Constantin,Ilie
BELETRISTICĂ/LAKONIA

20.00 lei

"Combinație de jurnal, autobiografie, roman epistolar, cartea lui Ilie Constantin e o scriere montură menită a scoate în evidență, cum o piatră prețioasă, figura auctorială. Varietatea modalităților convocate în vederea acestui țel trădează o anume nervozitate explicabilă prin miza mare a țelului, dar poate și – aici atingem deja miezul moral al cărții – printr o ambiție delicios ținută n frâu de temperamentul ce o conține, însă mereu, zgândărită de circumstanțe, silită prin chiar natura lor la o înfățișare mozaicată.
»mai mult

Piramida nazală a lui Keops - Udrea,Cornel
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-845-7
15.00 lei

O nouă colecție de cuvinte zâmbărețe a celui mai titrat umorist contemporan. Dar să-i dăm cuvântul chiar autorului:
»mai mult

Nicanor, ultimul om - Mircea,Petean
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-851-8
25.00 lei

Făcând curat în garsoniera unde Nicanor și a dus traiul la bătrânețe, menajera sa a dat peste niște terfeloage pe care scria Caiet sinucigaș 1, 2, 3 ș.a.m.d. Bineînțeles că, negăsindu le nici un rost, nu a făcut totuși prostia de a le arunca la gunoi, ci le a predat unuia dintre prietenii săi de cafenea. Omul de hîrtie cu coperți de carton a socotit că textele de acolo, sau măcar o parte dintre ele, merită a fi cunoscute de toată lumea. Așa s a născut cartea aceasta. Este un mic omagiu postum adus ultimului om care știa citi urmele rostirii pe albul tăcerii.
»mai mult

Încă un minut cu Monica Vitti - Beligan, Anamaria
BELETRISTICĂ/LAKONIA
978-973-726-887-7
25.00 lei

“Încă un minut cu Monica Vitti” este a treia carte semnată de Anamaria Beligan care apare la Limes în ultimii ani, după Windermere. Dragoste la a doua vedere și Scrisori către Monalisa. Prima e povestea de dragoste târzie dintre doi australieni venerabili ea, descendentă dintr-o străveche stirpe de boieri moldoveni, iar el, reprezentant al unui vrednic clan scoțian. A doua este un specaculos roman al răstimpului petrecut de autoarea însăși în purgatoriul unui lagăr de tranzit german, cu puternice elemente de realism magic, absurd și realism sadea.
»mai mult

Lume... Lume... - Frieberg, Alexandru
BELETRISTICĂ/LAKONIA

17.00 lei

Este a doua colecție de aforisme ale acestui evreu de origine română stabilit în Olanda, un muzician de clasă, de felul său. Prima se chema Însemnări pentru ziua a șaptea și s-a bucurat de succes.
»mai mult

<< 1234 >>